Urheiluvaatteet urheilussa ja arkikäytössä

“Mistä olet löytänyt tuon paidan?” “Todella mukavan näköinen ja mikä materiaali!” Usko tai älä, paita on oikeasti urheiluvaate. Nykyään urheiluvaatteet ovat todella mukavia ja ulkonäöltäänkin siistejä. Urheiluvaatteet ovat myös hyviä siinä mielessä, että niitä ei tarvitse silittää. Kurkataanpas hieman mitä ja mistä sinä voisit löytää itsellesi mukavat urheiluvaatteet.

Parhaat urheilutrikoot

Olen kuullut monen tuskailevan, mistä löytää ne parhaat urheilutrikoot. Mikä on lempivärisi, haluatko juuri sen väriset vai voisitko joustaa asiassa? Urheilutrikoissa voi olla liian pitkät tai lyhyet lahkeet. Toiset tuskailevat liian matalan vyötärön kanssa toiset taas liian korkean vyötärön kanssa. Meillä on ratkaisu sillä Axon Profil voi auttaa sinua asiassa. Meiltä saat tarvittaessa myös painatuksen urheiluvaatteeseesi. Tarvitsetko trikoot pyöräilyyn, juoksuun vai yleisurheiluun? Silläkin on merkitystä trikoiden valinnassa. On myös olemassa saumallisia ja saumattomia trikoita. Joistain malleista löydät myös rypytyksen bebassa, joka kieltämättä saa pyllyn näyttämään pyöreämmältä.

Urheilupaita vs. t-paita

Urheiletko aina t-paita päällä? Oletko koskaan kokeillut urheilupaitaa painatuksella? Aiemmin painatukset olivat inhottavan tuntuisia, kovia ja helposti halkeilevia. Nykyään painatukset ovat pehmeitä ja kestävät satoja pesukertoja. Kuivausrumpua emme silti painatuksille suosittele, se kuluttaa painatusta nopeammin. Kun olet kokeillut urheilupaitaa tavallisen puuvillaisen t-paidan tilalta, et halua enää palata takaisin entiseen.

Verkkokauppa vai kivijalkaliike

Kivijalkaliikkeestä saat tuotteesi toki nopeasti, mutta heillä ei välttämättä ole varastossa juuri toivomaasi tuotetta painatusta varten. Verkkokaupassa tätä ongelmaa ei ole.