Onko FC Barcelona sinun tiimisi?

Urheiluseura FC Barcelona on nimensä mukaisesti kotoisin Espanjan Barcelonasta. Seura perustettiin vuonna 1899, ja sittemmin se on kerännyt laajan kannattajajoukon ympäri maailmaa. Vaikka seura onkin tunnetuin jalkapallon saralta, se tarjoaa harrastajille mahdollisuuksia myös esimerkiksi koripallon, käsipallon, yleisurheilun ja jääkiekon saralla.

Futbol Club Barcelona on yksi Euroopan menestyneimmistä ja tunnetuimmista seuroista. Itse asiassa seura on niin tunnettu, että sen faneilla on toiminut oma jaostonsa myös Suomessa jo yli 20 vuotta. Barcelonan kotikentälle, Camp Noulle, mahtuu yleisöä huikeat 99 000. Monelle jalkapallofanille vierailu kyseisellä stadionilla on yksi elämän suurimmista unelmista.

Espanjan jalkapalloliigassa, La Ligassa, Barcelonan suurin kilpailija on Real Madrid. Ottelut näiden kahden timanttisen joukkueen välillä tunnetaan nimellä El Clásico. Joukkueen rosterista on vuosien saatossa löytynyt monia huippupelaajia, kuten Diego Maradona, Ronaldinho, Rivaldo ja tietysti Lionel Messi.

KUINKA TUKEA TIIMIÄSI?

On olemassa lukemattomia erilaisia tapoja tukea FC Barcelonaa. Yksi parhaimmista on tietysti joukkueen värin tunnustaminen ja sen fanituotteiden käyttäminen.

Tarjolla on nykyään jos ja minkälaisia tuotteita, joilla loihdit arjestasi itsellesi mieleisen. Suojaa pääsi auringolta joukkueen lippalakilla, pakkaa pallot ja pullot tyylikkääseen treenipussiin ja kuivaa itsesi joukkueen logolla varustettuun pyyhkeeseen. Voit myös osoittaa tukesi hillitysti suojaamalla puhelimesi upeilla FC Barcelona -kuorilla. Lapsifaneja voi ilahduttaa vaikkapa minipeliasulla tai suloisella pehmonallella.