NHL on paras sarja vedonlyöntiin

Moni penkkiurheilija ei tyydy pelkkään kisojen seuraamiseen, vaan liittää harrastukseensa myös vedonlyönnin. Vetoa voi lyödä joko joukkueesta tai pelaajasta lähes mistä tahansa urheilulajista ympäri maailmaa. Suomalaisille erityisen lähellä sydäntä on jääkiekko ja lajista vedonlyöminen onkin erittäin jännittävä harrastus. Netistä on helppo etsiä tietoa siitä, ketä veikataan kauden parhaaksi ja kenen puolesta kannattaa lyödä vetoa, kuten myös kisojen tulokset.Monien aamu alkaakin tulosten tarkistamisella joko teksti-tv:stä tai internetistä. Nykyisin mobiililaitteiden aikana on mahdollista seurata lähes mitä tahansa ottelua joko livestreamen tai tekstinä tapahtuvan liveseurannan kautta.

NHL vedonlyönnissä

NHL on erityisen hyvä sarja vedonlyöntiin, sillä laji on yllätyksellinen ja joukkueiden suomalaispelaajat tekevät monien eri joukkueiden seuraamisesta mielenkiintoista. Otteluista voi lyödä vetoa kymmenillä eri tavoilla.Ainoa huono puoli jääkiekon vedonlyönnissä on se, että useimmat peleistä pelataan Pohjois-Amerikassa, joten jos Suomessa halua seurata ottelua livenä, on linnoittauduttava television ääreen yöaikaan.

Mistä voi lyödä vetoa?

NHL:ssä vetoa voi lyödä monista eri kohteista. Suosituimmat kohteet liittyvät joukkueiden sijoittumiseen liigassa. Vetoa voi lyödä myös divisioonien voitoista ja konferenssien voitoista, sarjan parhaasta ja Stanley Cupin voitosta. Pääasiallisesti jos jostakin pidetään tilastoa, siitä voi myös lyödä vetoa. Toinen suosittu kohde ovat joukkueiden väliset sijoittumiset runkosarjassa ja siitä, josko joukkueet pääsevät pudotussarjaan vai eivät.Myös pelaajakohtaisia vetoja voi lyödä ja Suomen parasta pistepörssien mukaista pelaajaa voi myös veikata. Vetoa on helpointa lyödä internetissä vedonlyöntiin erikoistuneilla sivustoilla kuten nettikasinovertailu.info. Sivustoilta saat myös paremmat kertoimet, kuin kioskeilla veikatessa.

Mielenkiintoisimmat kohteet vuosina 2016-2017

Vuosina 2016-2017 mielenkiintoisimpia kohteita ovat muun muassa vanhat kunnon Dallas Stars ja Colorado Blackhawks, jotka ovat yleisiä suosikkeja kovien sijoitusten takia. Dallas Stars kiinnostaa myös kahden suomalaispelaajan, Antti Niemen ja Kari Lehtosen takia. Kiinnostavia joukkueita ovat myös St. Louis Blues, Nashville Predators, Winnipeg Jets, Minnesota Wild ja Colorado Avalance. Näissäkin joukkueissa on monia suomalaispelaajia mukana, kuten Mikko Rantanen Colorado Avalancessa ja Pekka rinne Nashville Predatorissa. Kaikilla joukkueilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa.